Tweakers 1e van Nederland!

Door World Citizen op maandag 17 oktober 2016 08:00 - Reacties (24)
Categorieën: Boom Beach, Taskforce Tweakers, Tweakers| World, Views: 3.695Andere Boom Beach Blogs


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/1e.png

Gelukt! !!! GELUKT!!! 1e van Nederland met Boom Beach!!! Whoooooop

Na 2 jaar spelen is het dan eindelijk zo ver.. ik ben Nummer 1 van Nederland. :)

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/IMG_1989.png

Allereerst wil ik alle Tweakers Taskforce leden bedanken voor de afgelopen 2 jaar! Ik ben er nog lang niet klaar mee en dat komt eigenlijk voornamelijk doordat we met zijn alle echt een leuke groep hebben. We zeiken niet, helpen elkaar en dat onder het genot van wat flauwe grappen en een hoop fun.
Ook in serieuzere tijden staan we klaar voor elkaar. We hebben best wat meegemaakt en minder leuken dingen zaten daar ook bij. Het voelt echt als een stel oude vrienden die wat lol hebben.
Toch blijven we altijd strijden voor een betere plek en een moeilijker niveau... en die combinatie van hoger willen en gezelligheid is echt top!

Thanks heren en dames! Zonder onze TF was ik echt allang gestopt!

Tweakers.net ook van harte bedankt :) Zonder GoT was deze groep er nooit geweest, en het blijft een eer om met de Tweakers Tag de ranglijsten in te duiken. !

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/2e.png

Dit blogje is een beetje om te vieren dat ik eerste mag staan, en dat daardoor de naam Tweakers gewoon helemaal bovenaan staat. Zie je maar weer dat de beste gamers van Tweakers komen :)
Ik zal een stukje schrijven over wat ik denk dat een mooie route naar de top is en een stukje onzin er omheen ;D

Wat een werk was dat zeg... elke dag gamen, elke dag tijd kwijt, elke dag maar weer blijven denken "als hij dat kan dan kan ik dat ook!". Als je opstaat even door je map kijken.. in je pauze even kijken of je niet een tegenstander plat krijgt. Als je thuiskomt direct je telefoon aan de oplader en weer even kijken... Het zijn telkens maar een paar minuten maar dat wel 20x op een dag. Eigenlijk vond ik het zelf ook te zot worden en begon me wel eens achter de oren te krabben of ik wel door moest gaan.. maar ... Ik kon het ook heel goed naast me leggen. Als ik een avond geen zin had of onverwachts uitgenodigd werd dan sloot ik het met alle gemak af en ging aan het bier of naar de BBQ... Hierdoor blijft je progressie wel eens hangen maar je moet wel een leven overhouden. Tevens vind ik het niet kunnen dat je op je werk zit te gamen naast je pauzes. Dus tijdens werk blijft het spel uit.. Ook dat kost je wat progressie. Dus wellicht had ik met meer tijd iets eerder mijn doel gehaald.. maar laten we het leuk houden 
Maar… het werpt nu gelukkig zijn vruchten af.

Het heeft me eigenlijk 2 pogingen gekost. 1 jaar geleden ben ik ook begonnen aan een push maar toen kwam ik maar tot plek 2. Dit keer is het echter wel gelukt en staan we eerste!!!

Ik heb er voor gekozen om te stijgen met ICE standbeelden. (in andere blogs meer over dat onderwerp) Het is eigenlijk een simpel idee.. Als je ICE plaatst verlies je minder Victory Points (VP) per dag omdat je minder vaak verslagen word. Hierdoor hoef je dus zelf niet heel veel VP per dag binnen te halen om dat verlies te compenseren. Stel je hebt geen ICE standbeelden dan verlies je dus een hele boel VP per dag, en zul je die ook weer moeten bijhalen. Als je heel veel tijd hebt is dat wel te doen, maar ik werk ook gewoon nog en heb ergens nog wat andere hobby's en vrienden en... nou ja... Ik doe het wel met ICE... dan kost het me dus een stuk minder tijd. met de ICE strategie kun je dus heel makkelijk gelijk blijven in VP door elke dag een half uurtje te spelen... en als je dan een keer wat meer tijd hebt kun je langer spelen en stijgen in VP... Je beheerst het proces dan prima en kunt je traject simpel on the fly plannen.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/3e.png

4 maanden geleden ben ik begonnen en stond ik nog 150ste.. met een voorraad van 500 PowerPowder (PP) en perfecte ICE statues in voorraad kon ik aan de slag. Ik ben rustig aan begonnen met het plaatsen van ICE standbeelden om te kijken hoeveel impact het heeft.. Het blijkt dat ze echt enorm helpen.
Initieel heb ik 2 ICE masterpieces geplaatst en heb dat zijn gang laten gaan. Het bleek dat mensen je simpelweg niet meer aanvallen. Ik dacht eigenlijk dat aanvallers gewoon vaker zouden falen, maar in praktijk schrik je spelers gewoon af met ICE... Ze zien de standbeelden staan bij het scouten en laten je al met rust. Ze proberen het niet eens.

Je kunt zien hoe vaak spelers je scouten, aanvallen en verslaan per dag.. Hier keek ik dan ook heel vaak naar. Je zag afhankelijk van je ICE en boost op ICE het aantal pogingen drastisch zakken terwijl het aantal scouts gewoon gelijk bleef. Spelers proberen het dus niet eens meer. Met 4 ice waarvan 2 in boost ga je al snel naar max 3 defeats per dag. Dit is een kantelpunt omdat je ook vaak wel 3 pvps verslagen krijgt per dag zonder zelf in boost te gaan. Je kunt dus gelijk blijven in VP zonder veel tijd erin te steken. Als je dan een dag niet wilt/kunt spelen is dat niet erg. Dit is het grootste voordeel van ICE statues.

Als je dan niet 2 maar 4 ICE standbeelden gaat boosten, dan word je amper nog verslagen...

Maar..... er is een balans met je VP... Vanaf 1200 VP kom je echt in een andere player pool... de beste ter wereld vallen je dan aan en die winnen echt niet omdat ze er veel geld in steken. Die gasten kunnen echt een goed potje BB spelen. Je ziet aanvallen voorbij komen waar ik niet eens een over had nagedacht... Het voordeel is dat je hier dus weer erg veel van leert.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/4e.png

1200VP is dus het moment waarop het serieus begint te worden. Je gaat tegenstanders krijgen met ontzettend veel ICE standbeelden en vaak ook 6 in boost . Die zul je ook gewoon moeten verslaan. Toen ik de eerste keer voor NL1 ging pushen dacht ik vaak "dat kan nooit" "die krijg je nooit verslagen met mijn setup" ... maar niets is minder waar... Ik had vroeger bijna enkel aanvals standbeelden.. en geen ice. Nu heb ik 50/50... en kan nu dus met minder aanvals kracht al die tegenstanders plat krijgen.... Dit zijn mentale barrières waar je stap voor stap doorheen gaat. Ik denk dat als we de beste 100 spelers van de wereld bij elkaar zetten dat er geen enkele map is die niet plat te krijgen is door een speler met 5 aanvals en 5 defense standbeelden... al heeft de tegenstander 10 ice standbeelden... hij is gewoon plat te krijgen.

Dat is ook de grootste tip die ik je mee kan geven... "dat kan niet" of "ik ben niet sterk genoeg" bestaat niet in BB.. ALLES is plat te krijgen met de juiste troepen/strategie. Dit leer je door te kijken hoe spelers jouw verslaan. Blijf ook je eigen basis steeds anders inrichten om te zien hoe spelers die weer verslaan. Je zult versteld staan maar met 4 ice in boost en 2 shield zijn er nog steeds spelers die mij plat krijgen zonder losses.... Ook ik sta dan tot op vandaag nog steeds versteld. Vandeweek kwam er iemand die het deed met Grenadiers en Medics.. Hij had zelf ook ICE standbeelden dus het was geen Full Offence speler.. Toch kreeg hij mij plat zonder 1 verlies. Bizar ... Maar nu weet ik ook hoe dat moet :) :) :)

Ik heb er dus voor gekozen om bij 1200vp 4 ice neer te gaan zetten en in boost te gooien. Ik had toen nog 400 pp in voorraad en ben gaan pushen. Doordat je dan maar 2/3x per dag verslagen word kun je dus gaan stijgen. laten we zeggen dat je elke dag 2 pvps zonder boost kunt doen, dan hoef je er dus nog maar 2 met boost te doen om 1 vp te stijgen. Normaliter doe je in een boost sessie wel meer pvps... dus gemiddeld denk ik zo ongeveer 5 vp te stijgen per sessie.. Af en toe liet ik dan eens een dag of weekend gaan, maar dit had ik zo weer ingehaald door 1 avond er even echt voor te gaan zitten.
Ik deed denk ik 5x per week een echte sessie en wilde dan echt stijgen. Dit ging veel beter dan ik had verwacht en na een week of 4 stond ik op 1275 VP. Maar dan.... dan word het lastig :)

je moet nu door de 1300 grens heen en die is pittig. vanaf 1300 spawn je vaker op andere spelers hun map dan onder de 1300. Je word dus ook weer vaker per dag verslagen en verliest dus weer meer VP per dag. Je kunt dan niet meer "even" een tegenstander verslaan om gelijk in VP te blijven... je zult echt elke dag 3 uur moeten gaan zitten om daar doorheen te komen. Dit heb ik dan ook 3 weken gedaan. Ik had toevallig vakantie en besloot te gaan pushen. Na 2 weken stond ik op 1300 en BOOOOM EERSTE!!!! :)

In Nederland is de Nr1 positie ook ongeveer 1300 VP.. pas 5 spelers hebben dat gehaald en daar hoor ik nu ook bij :) ... ja ik ben trots.. en niet eens zozeer dat ik NL1 sta, maar meer omdat ik 150 wereldwijd sta. En als je een beetje bekend bent met Boom Beach dan weet je dat de wereldwijde ranglijst vol zit met echt serieuze strategen die echt serieus goed zijn in het spel... Je moet goed plannen en brede kennis hebben wil je daar komen... en als jij en 149 andere spelers van de paar miljoen dat kunnen is dat wel iets waar ik trots op ben ja.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/5e.png

Nederlands 1e is gewoon cool... Kan ik straks tegen de kindjes lekker opscheppen dat Opa 1e was in gamen.. :). Dik 2 jaar geleden riep ik het in onze Chat.. "ik word eerste van Nederland"... ik kon natuurlijk niet afgaan tegen de GoT Community... dus moest wel door :)., Ik heb wel tijden gekend dat ik er geen zin meer in had. Zelfs hele weken dat ik eigenlijk niet eens wilde chatten.. Maar gelukkig kwam daar ook weer een einde aan en hebben we zat leden in onze Taskforce die dan een stap naar voren zetten en mijn taken even opvangen. Nogmaals.. zonder onze TF en de leden was ik nooit zo ver gekomen.

Nu is het simpeler. Ik wil een paar weekjes in de top hangen en dan ga ik down under. Weer opnieuw PowerPowder sparen en een paar technieken leren. Ik mis wat kennis.... het is niet dat dit echt een probleem is maar ik wil 2 dingen leren alvoor ik verder ga. Over een maandje of 3 zal ik nog eens proberen de top50 wereldwijd in te komen, maar voorlopig is het Vakantie.... !!! Lekker alle ICE standbeelden inruilen voor PSC standbeelden en een beetje tegenstanders verslaan. Als ik straks 150VP gezakt ben krijg ik weer makkelijkere tegenstanders en wandel je makkelijk door het spel heen. Vervolgens zal ik dus 2 dingen leren (Grenadiers/medics en Scorch/zookah)… Als ik dat onder de knie heb en weer wat PowerPowder op voorraad zien jullie me terug. 

Thanks voor het lezen… het is een beetje veel tekst geworden maar … ach ja 
Ik ga er nog even van genieten en …. En……

TWEAKERS OP NUMMER 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/6e.png

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/FullSizeRender.jpg

Tweakers.CLANS

Door World Citizen op woensdag 13 juli 2016 15:27 - Reacties (3)
Categorie: Tweakers| World, Views: 2.042
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Introfotoo.pnghttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Whohohoo.png


Hoe kan het nou dat Tweakers.net geen georganiseerde GameClans heeft. We hebben hier talent lopen waar je bang van wordt.. en de meest epic game clans…. maar, dan doen we er helemaal niks mee.

Dusssss laat ik een opzet maken voor een groot verzameltopic. Speel je een game, of start je een nieuwe game, kom dan hier even kijken of de beste Clan ter wereld al bestaat, en je gewoon lid kan worden.
Als dit een beetje aanslaat en we kunnen inderdaad eens beginnen met een overzicht.. Dan heb ik nog wat andere plannen.. en bouwen we er nog meer omheen! Ideeën voldoende, maar ik weet niet of jullie hier wel op zitten te wachten.

Als je zelf ideeën hebt, info mist.. of gewoon ff wilt zeuren over iets.. laat het me weten. Feedback en hulp is van harte welkom.
Ik hoop een beetje dat we vanuit dit topic wat meer organisatie kunnen krijgen in de GameClans… Laat dit het begin zijn waarop we functies gaan bouwen.. Maar een index is al het halve werk dacht ik zo…http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Aanmeldenbanner.png

AAN CLAN LEIDERS:
Aanmelden: Je kunt je Clan aanmelden door via onderstaande link het aanmeldformulier in te vullen. De data zal binnen enkele dagen verwerkt zijn. Niet alle info zal direct in dit topic verschijnen, maar ik wil
het wel alvast verzamelen zodat we later kunnen uitbreiden.

Als je een update wilt doen van je bestaande Clan gegevens dan kan dat ook via dit formulier.


Aanmeldeisen:
- Je leider dient een account op Tweakers.net te hebben
- Je dient een speciaal clan topic te hebben waarin je met je clan discussie kan voeren- Je moet minimaal 1 lid hebben
- Je naam en logo mogen geen commerciële sponsoring bevatten buiten de game zelf
- Je dient een geldig contact adres op te geven bij "Contact voor Tweakers.net organisatie*" (mag dus ook PM zijn)

- Alle gegevens worden na plaatsing in dit topic DIRECT van mijn website verwijderd.
- Je contact gegevens voor Leden en Organisatie word NIET gebruikt voor andere doeleinden dan dit topic. - Ik stuur je enkel een mail of PM als het om zaken gaat die betrekking hebben op dit topic.
- Je gegevens worden enkel binnen Tweakers.net gebruikt

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/aanmelden.pnghttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/hetdoel.png


Het doel is om een overzicht te krijgen van welke Tweakers GameClans er zijn zodat nieuwe leden makkelijk een clan kunnen vinden met de basis info en eisen. Tevens is het handig als reversed lookup, ik wil namelijk zelf enkel games spelen waar ook Tweakers clans van zijn (logisch)!

Wellicht kunnen we in de toekomst ook een beetje werven in dit topic. Het moet natuurlijk geen puur wevingstopic worden (Dus nee lieve leiders.. oproepen blijven in je eigen dedicated game topic), maar als leiders bv eens in de maand een berichtje plaatsen met de huidige status van hun Clan, en wat ze precies zoeken… dan kunnen we het wellicht wat gestroomlijnder maken.
Tevens moet Tweakers gewoon een begrip gaan worden in GamingLand. Stream, videos, clans, leaderboards. Tweakers moet er tussen staan!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Functies.png


- We bouwen een overzicht met Clans van de games die we hier spelen
- Alle clans staan hier met contactinfo/ website/ leiders en eventuele regels of eisen
- Werving vanuit lid. Toekomstig lid kan aangeven dat hij level-X is met X-troepen waarop een leider hem kan uitnodigen.
- Pronken met de resultaten!!! Is je clan Nr1 of heb je een epic battle gevoerd. Dan mogen we daar hier helemaal wild van worden en trots zijn!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/wezijnepic.png


Uiteraard word er flink gewonnen met onze clans... We zijn nou eenmaal Epic Tweakers.. dus dat is voordehand liggend. Trots mag je daar ook op zijn... dus meld het !!!! PM me je wereld heersend resultaat of post het in het topic en ik vermeld het hierrrrr....

Ook individueel resultaat VAN EEN CLAN LID mag best gepost worden. Immers is zijn backbone een Tweakers Clan geweest.. en zonder die clan had hij dat uiteraard, natuurlijk, never nooit niet gehaald.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Watermark-right.png

Tweakers| World

Door World Citizen op donderdag 21 april 2016 20:35 - Reacties (9)
Categorieën: Boom Beach, Tweakers| World, Views: 3.175Andere Boom Beach Blogshttp://static.tweakers.net/ext/f/z1XBxz6JJnk459mPO2NQPCst/full.png

Nou, de toekomstige Nr1 BB speler van Nederland :) !!!
Maar over het algemeen een beetje een vreemd mannetje wat veel te veel energie heeft en allemaal dingen tegelijk wil doen.. 32 jaar, heerlijk vrijgezel (bewust), dus tijd genoeg voor hobby's en andere onzin.

Ik hou vooral van veel lol, maar ben stiekem wel prestatie gericht, al vind ik tevredenheid wel echt bovenaan staan. Liever iedereen tevreden met een iets minder resultaat dan niemand die er blij mee is, en perfect uitgewerkt.

Hieronder dan een stukje inleiding over mij... Niet heel interessant, maar wellicht voor enkele wel. Je vind er mijn motivatie en reden om dit te doen. Een beetje achtergrond info zeg maar.

http://static.tweakers.net/ext/f/ALc32iRlQIx5aWbVCj1NBKZS/full.png

23-5-2014 was de dag waarop ik het schip in ben gegaan door Boom Beach te downloaden. Ik wilde een spelletje op mijn mobiel voor onderweg. Normaal gesproken val ik snel terug op Race games, maar dit keer wilde ik iets anders. Iets wat me een tijdje bezig houd en waar ik potentieel een stukje hobby van kon maken.

Ik ben nogal moeilijk als het op games aankomt. Zitten er te veel elfjes of glitters in, dan haak ik al snel af. Zo had ik eerst Clash of Clans gedownload, maar werd al snel redelijk panisch van de graphics. Vol bewondering keek ik altijd naar een maatje die uren aan WoW kon besteden, waar ik me na 5 min al ergerde aan de trollen, elfjes en roze spells… Tevens ben ik helemaal niet zo een gamer. Ik ben ooit semi verslaafd geraakt aan CounterStrike (ik kon het goed, en winnen maakt je verslaafd), maar een echte gamer ben ik niet. Vrienden snappen er ook geen snars van dat ik zo fanatiek met BB bezig ben.

Daarnaast ben ik fel tegen games die PayToWin zijn, of waarin je echt snel vast gaat lopen zonder te betalen. Ik vind het helemaal niet erg om geld uit te geven aan entertainment.. maar niet omdat je anders gewoon echt niet verder komt. Boom Beach is een freemium game, maar de top bereiken doe je niet met geld, en zonder een euro uit te geven zijn er al talloze spelers door het spel heen gekomen en of op de ranglijsten terecht gekomen. Je kunt uiteraard geld uitgeven om wachttijden te verkorten, maar een tegenstander verslaan kan nooit met geld. Je wordt ook niet sterker met geld.
Dit verdienmodel en de graphics van BB deden mij deugt, en na een dagje spelen bleek het ook nog eens een mega strategisch spel te zijn. Het is echt een Gamers Game.. dus als je niet van “Spel” houd, dan kom je er ook niet ver in.

Dus… daar ging ik.. Indertijd was het nog een heel kaal spel, net gelanceerd en een wereld van verschil ten opzichte van nu. Er waren ook nog geen Clans, dus ik zat in mijn eentje thuis op de bank mijn tijd te verdoen met het trainen van poppetjes en verslaan van tegenstanders.
Al na 2 weken ging er ergens een lampje branden (verkeerde lampje, had beter kunnen stoppen  ) dat BB echt precies is wat ik leuk vind. Ik kom zelf uit de processen en structuren, en BB is eigenlijk 1 groot proces met een logica en een beslisboom. In mijn bovenkamer ontstonden al snel hele structuren, en middels het vergaren van data en statistieken op forums kwam er al snel een plan in mijn hoofd waarin ik het mogelijk achtte echt naar de top te gaan.

Vanaf dat moment heb ik het doel gesteld nr1 van Nederland te worden. Uiteraard hield ik een oog op de wereldranglijst, maar dit ligt wat ingewikkelder. Uiteindelijk wil ik heel graag in de top50 wereldwijd staan. Echter is BB een evoluerend spel, en is het onhandig daar nu op te focussen. Het plan is dus Nr1 van Nederland (dit is ook top75 wereldwijd), en dan beslis ik of ik de push wil maken naar de top50 wereldwijd.

Een gedetailleerd stuk zal nog volgen over welke strategie ik precies heb gebruikt en wat nou echt doorslaggevend is geweest in mijn “succes” (oww… dat klinkt slecht)… Maar de conclusie is eigenlijk dat je de mentaliteit moet hebben “wat een ander kan.. kan ik ook, en beter”. Angst is namelijk het geen wat de meeste spelers uit de top houden.. Skill komt ook zeker om de hoek kijken, maar als je niet durft, dan houd het al meteen op.


http://static.tweakers.net/ext/f/gCQWoo7LwELC4iKBcy1x58Tw/full.png

Op 23-10-2014 kwam dan de update uit die Taskforces (Clans) introduceerden. Ik las altijd al stukjes op het internet over hoe bepaalde mensen clans leiden en wat daar bij komt kijken. Ik ben zelf al sinds mijn 6e actief op de scouting, en toen ik 15 was hebben we onze eigen groep gestart. Ik vind het mega interessant te zien hoe dit werkt. Er komt ontzettend veel kijken bij het maken van een team en bij het tevreden houden van je leden en leiders. Er leiden talloze wegen naar Rome, en hier werd ik altijd al door getriggerd. Met de scouting is het gelukt naar een groep van 140 kinderen te groeien, en die uitdaging zocht ik ook in BB.

Na een avondje denken concludeerde ik dat Tweakers.net een uitermate geschikte bodem is. Ik wil ook altijd graag iets voor Tweakers doen en heb toen besloten de Tasforce op te zetten. Ik nam mijzelf voor om enkel Nederlandse leden te zoeken die eigenlijk wel echt lid van Tweakers moesten zijn. Ik wilde het mijzelf niet te makkelijk maken door random mensen over de hele wereld te werven. Ik wilde dit ook omdat ik denk dat we een beter team zijn als we een achtergrond hebben. Communicatie loopt lekkerder, en je wilt je eervolle naam bij Tweakers natuurlijk niet verliezen .
Achteraf heb ik vaak gedacht.. pfff wat maak ik het me moeilijk. Leden werven is erg lastig, maar meestal kreeg ik dan na 5 min toch ineens de zin om weer zo een nieuw talentvol lid te gaan zoeken.

Gelukkig waren er al een aantal Tweakers leden die BoomBeach ook ontdekt hadden, en al snel hadden we een groep met fanatieke leden die voor elkaar klaar staan (onthoud dat.. dit is de kern van onze TF)

Ook toen werd al weer heel snel duidelijk dat we het echt goed doen, en ik besloot dat ik hier echt tijd in wilde steken omdat ik het vooral erg leerzaam vond. Je hebt het niet voor het kiezen, je wilt iedereen tevreden houden… en niet iedereen wil het zelfde. Ik vind dit een super uitdaging om te beheren.

Meer hierover in de latere Blog “Tweakers Clans”


http://static.tweakers.net/ext/f/5q7Dk9x5Mp1uauhoCF3VD66H/full.png

Ik en we zijn nu op een punt beland dat we zichtbaar iets bereikt hebben. Ikzelf sta eindelijk in de NL top10, en onze Taskforce begint bijna aan de moeilijkste missie. Om die reden leek het me dus leuk om eens een stukje te schrijven over wat er allemaal gebeurd is en hoe we gegroeid zijn.

Een andere onderdeel wat ik erg leuk vind is het creëren van een “ding”. Ik heb 0,0 ervaring met marketing, maar heb altijd wel een zeer uitgesproken mening over wat andere fout doen .. Dus ik heb deze kans aangegrepen en probeer rustig aan van Taskforce Tweakers een soort ding te maken. Dit doen we met filmpjes, Art, veel posten op het forum en onze eigen website. Dit kost me echt te veel tijd, en echt helemaal rendabel krijg ik het nog niet. Met rendabel bedoel ik dan niet de kosten maar het rendement voor de Taskforce. Ik maak er geen euro winst op, het kost me geld. Die paar 1000 kliks op video’s of advertenties vallen in het niets.. en interesseren me eigenlijk ook niet zo veel.

We hebben ondertussen wel een redelijk bekende naam in de BB wereld. Op het officiële forum kent iedereen ons nu wel, en de hits uit China en andere landen op de website loopt ook gestaagd op. Nieuwe leden lijken ons ook te vinden via de website of het forum.. We hebben nu onze ingame naam ook aangepast met de “Tweakers|”clantag en hopen dus nu nog wat beter zichtbaar te zijn.
Tweakers is een begrip geworden in BoomBeach.. en daar zijn we dan ook wel een beetje trots op.

Ik ben nog lang niet klaar. Zowel ikzelf als de Taskforce moeten nog wat doelen bereiken, en ik heb nog voldoende zin. Er zijn lange termijn plannen voor mijzelf en de TF.. en daar blijf ik voor strijden.
Tot zover een beetje mijn motivatie om dit te doen. Wellicht vind je het allemaal maar onzin en tijdverspilling.. Maar ik hoop dat er ook wat lezers zijn die het leuk vinden om te zien hoe zoiets nu in zijn werk gaat. De volgende Blogs gaan dan ook op meer detail in.

Thanks! En Keep on Booming!

World Citizen
Tweakers| World
www.taskforcetweakers.com