Boom Beach the game!!

Tweakers 1e van Nederland!

Door World Citizen op maandag 17 oktober 2016 08:00 - Reacties (24)
Categorieën: Boom Beach, Taskforce Tweakers, Tweakers| World, Views: 3.695Andere Boom Beach Blogs


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/1e.png

Gelukt! !!! GELUKT!!! 1e van Nederland met Boom Beach!!! Whoooooop

Na 2 jaar spelen is het dan eindelijk zo ver.. ik ben Nummer 1 van Nederland. :)

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/IMG_1989.png

Allereerst wil ik alle Tweakers Taskforce leden bedanken voor de afgelopen 2 jaar! Ik ben er nog lang niet klaar mee en dat komt eigenlijk voornamelijk doordat we met zijn alle echt een leuke groep hebben. We zeiken niet, helpen elkaar en dat onder het genot van wat flauwe grappen en een hoop fun.
Ook in serieuzere tijden staan we klaar voor elkaar. We hebben best wat meegemaakt en minder leuken dingen zaten daar ook bij. Het voelt echt als een stel oude vrienden die wat lol hebben.
Toch blijven we altijd strijden voor een betere plek en een moeilijker niveau... en die combinatie van hoger willen en gezelligheid is echt top!

Thanks heren en dames! Zonder onze TF was ik echt allang gestopt!

Tweakers.net ook van harte bedankt :) Zonder GoT was deze groep er nooit geweest, en het blijft een eer om met de Tweakers Tag de ranglijsten in te duiken. !

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/2e.png

Dit blogje is een beetje om te vieren dat ik eerste mag staan, en dat daardoor de naam Tweakers gewoon helemaal bovenaan staat. Zie je maar weer dat de beste gamers van Tweakers komen :)
Ik zal een stukje schrijven over wat ik denk dat een mooie route naar de top is en een stukje onzin er omheen ;D

Wat een werk was dat zeg... elke dag gamen, elke dag tijd kwijt, elke dag maar weer blijven denken "als hij dat kan dan kan ik dat ook!". Als je opstaat even door je map kijken.. in je pauze even kijken of je niet een tegenstander plat krijgt. Als je thuiskomt direct je telefoon aan de oplader en weer even kijken... Het zijn telkens maar een paar minuten maar dat wel 20x op een dag. Eigenlijk vond ik het zelf ook te zot worden en begon me wel eens achter de oren te krabben of ik wel door moest gaan.. maar ... Ik kon het ook heel goed naast me leggen. Als ik een avond geen zin had of onverwachts uitgenodigd werd dan sloot ik het met alle gemak af en ging aan het bier of naar de BBQ... Hierdoor blijft je progressie wel eens hangen maar je moet wel een leven overhouden. Tevens vind ik het niet kunnen dat je op je werk zit te gamen naast je pauzes. Dus tijdens werk blijft het spel uit.. Ook dat kost je wat progressie. Dus wellicht had ik met meer tijd iets eerder mijn doel gehaald.. maar laten we het leuk houden 
Maar… het werpt nu gelukkig zijn vruchten af.

Het heeft me eigenlijk 2 pogingen gekost. 1 jaar geleden ben ik ook begonnen aan een push maar toen kwam ik maar tot plek 2. Dit keer is het echter wel gelukt en staan we eerste!!!

Ik heb er voor gekozen om te stijgen met ICE standbeelden. (in andere blogs meer over dat onderwerp) Het is eigenlijk een simpel idee.. Als je ICE plaatst verlies je minder Victory Points (VP) per dag omdat je minder vaak verslagen word. Hierdoor hoef je dus zelf niet heel veel VP per dag binnen te halen om dat verlies te compenseren. Stel je hebt geen ICE standbeelden dan verlies je dus een hele boel VP per dag, en zul je die ook weer moeten bijhalen. Als je heel veel tijd hebt is dat wel te doen, maar ik werk ook gewoon nog en heb ergens nog wat andere hobby's en vrienden en... nou ja... Ik doe het wel met ICE... dan kost het me dus een stuk minder tijd. met de ICE strategie kun je dus heel makkelijk gelijk blijven in VP door elke dag een half uurtje te spelen... en als je dan een keer wat meer tijd hebt kun je langer spelen en stijgen in VP... Je beheerst het proces dan prima en kunt je traject simpel on the fly plannen.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/3e.png

4 maanden geleden ben ik begonnen en stond ik nog 150ste.. met een voorraad van 500 PowerPowder (PP) en perfecte ICE statues in voorraad kon ik aan de slag. Ik ben rustig aan begonnen met het plaatsen van ICE standbeelden om te kijken hoeveel impact het heeft.. Het blijkt dat ze echt enorm helpen.
Initieel heb ik 2 ICE masterpieces geplaatst en heb dat zijn gang laten gaan. Het bleek dat mensen je simpelweg niet meer aanvallen. Ik dacht eigenlijk dat aanvallers gewoon vaker zouden falen, maar in praktijk schrik je spelers gewoon af met ICE... Ze zien de standbeelden staan bij het scouten en laten je al met rust. Ze proberen het niet eens.

Je kunt zien hoe vaak spelers je scouten, aanvallen en verslaan per dag.. Hier keek ik dan ook heel vaak naar. Je zag afhankelijk van je ICE en boost op ICE het aantal pogingen drastisch zakken terwijl het aantal scouts gewoon gelijk bleef. Spelers proberen het dus niet eens meer. Met 4 ice waarvan 2 in boost ga je al snel naar max 3 defeats per dag. Dit is een kantelpunt omdat je ook vaak wel 3 pvps verslagen krijgt per dag zonder zelf in boost te gaan. Je kunt dus gelijk blijven in VP zonder veel tijd erin te steken. Als je dan een dag niet wilt/kunt spelen is dat niet erg. Dit is het grootste voordeel van ICE statues.

Als je dan niet 2 maar 4 ICE standbeelden gaat boosten, dan word je amper nog verslagen...

Maar..... er is een balans met je VP... Vanaf 1200 VP kom je echt in een andere player pool... de beste ter wereld vallen je dan aan en die winnen echt niet omdat ze er veel geld in steken. Die gasten kunnen echt een goed potje BB spelen. Je ziet aanvallen voorbij komen waar ik niet eens een over had nagedacht... Het voordeel is dat je hier dus weer erg veel van leert.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/4e.png

1200VP is dus het moment waarop het serieus begint te worden. Je gaat tegenstanders krijgen met ontzettend veel ICE standbeelden en vaak ook 6 in boost . Die zul je ook gewoon moeten verslaan. Toen ik de eerste keer voor NL1 ging pushen dacht ik vaak "dat kan nooit" "die krijg je nooit verslagen met mijn setup" ... maar niets is minder waar... Ik had vroeger bijna enkel aanvals standbeelden.. en geen ice. Nu heb ik 50/50... en kan nu dus met minder aanvals kracht al die tegenstanders plat krijgen.... Dit zijn mentale barrières waar je stap voor stap doorheen gaat. Ik denk dat als we de beste 100 spelers van de wereld bij elkaar zetten dat er geen enkele map is die niet plat te krijgen is door een speler met 5 aanvals en 5 defense standbeelden... al heeft de tegenstander 10 ice standbeelden... hij is gewoon plat te krijgen.

Dat is ook de grootste tip die ik je mee kan geven... "dat kan niet" of "ik ben niet sterk genoeg" bestaat niet in BB.. ALLES is plat te krijgen met de juiste troepen/strategie. Dit leer je door te kijken hoe spelers jouw verslaan. Blijf ook je eigen basis steeds anders inrichten om te zien hoe spelers die weer verslaan. Je zult versteld staan maar met 4 ice in boost en 2 shield zijn er nog steeds spelers die mij plat krijgen zonder losses.... Ook ik sta dan tot op vandaag nog steeds versteld. Vandeweek kwam er iemand die het deed met Grenadiers en Medics.. Hij had zelf ook ICE standbeelden dus het was geen Full Offence speler.. Toch kreeg hij mij plat zonder 1 verlies. Bizar ... Maar nu weet ik ook hoe dat moet :) :) :)

Ik heb er dus voor gekozen om bij 1200vp 4 ice neer te gaan zetten en in boost te gooien. Ik had toen nog 400 pp in voorraad en ben gaan pushen. Doordat je dan maar 2/3x per dag verslagen word kun je dus gaan stijgen. laten we zeggen dat je elke dag 2 pvps zonder boost kunt doen, dan hoef je er dus nog maar 2 met boost te doen om 1 vp te stijgen. Normaliter doe je in een boost sessie wel meer pvps... dus gemiddeld denk ik zo ongeveer 5 vp te stijgen per sessie.. Af en toe liet ik dan eens een dag of weekend gaan, maar dit had ik zo weer ingehaald door 1 avond er even echt voor te gaan zitten.
Ik deed denk ik 5x per week een echte sessie en wilde dan echt stijgen. Dit ging veel beter dan ik had verwacht en na een week of 4 stond ik op 1275 VP. Maar dan.... dan word het lastig :)

je moet nu door de 1300 grens heen en die is pittig. vanaf 1300 spawn je vaker op andere spelers hun map dan onder de 1300. Je word dus ook weer vaker per dag verslagen en verliest dus weer meer VP per dag. Je kunt dan niet meer "even" een tegenstander verslaan om gelijk in VP te blijven... je zult echt elke dag 3 uur moeten gaan zitten om daar doorheen te komen. Dit heb ik dan ook 3 weken gedaan. Ik had toevallig vakantie en besloot te gaan pushen. Na 2 weken stond ik op 1300 en BOOOOM EERSTE!!!! :)

In Nederland is de Nr1 positie ook ongeveer 1300 VP.. pas 5 spelers hebben dat gehaald en daar hoor ik nu ook bij :) ... ja ik ben trots.. en niet eens zozeer dat ik NL1 sta, maar meer omdat ik 150 wereldwijd sta. En als je een beetje bekend bent met Boom Beach dan weet je dat de wereldwijde ranglijst vol zit met echt serieuze strategen die echt serieus goed zijn in het spel... Je moet goed plannen en brede kennis hebben wil je daar komen... en als jij en 149 andere spelers van de paar miljoen dat kunnen is dat wel iets waar ik trots op ben ja.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/5e.png

Nederlands 1e is gewoon cool... Kan ik straks tegen de kindjes lekker opscheppen dat Opa 1e was in gamen.. :). Dik 2 jaar geleden riep ik het in onze Chat.. "ik word eerste van Nederland"... ik kon natuurlijk niet afgaan tegen de GoT Community... dus moest wel door :)., Ik heb wel tijden gekend dat ik er geen zin meer in had. Zelfs hele weken dat ik eigenlijk niet eens wilde chatten.. Maar gelukkig kwam daar ook weer een einde aan en hebben we zat leden in onze Taskforce die dan een stap naar voren zetten en mijn taken even opvangen. Nogmaals.. zonder onze TF en de leden was ik nooit zo ver gekomen.

Nu is het simpeler. Ik wil een paar weekjes in de top hangen en dan ga ik down under. Weer opnieuw PowerPowder sparen en een paar technieken leren. Ik mis wat kennis.... het is niet dat dit echt een probleem is maar ik wil 2 dingen leren alvoor ik verder ga. Over een maandje of 3 zal ik nog eens proberen de top50 wereldwijd in te komen, maar voorlopig is het Vakantie.... !!! Lekker alle ICE standbeelden inruilen voor PSC standbeelden en een beetje tegenstanders verslaan. Als ik straks 150VP gezakt ben krijg ik weer makkelijkere tegenstanders en wandel je makkelijk door het spel heen. Vervolgens zal ik dus 2 dingen leren (Grenadiers/medics en Scorch/zookah)… Als ik dat onder de knie heb en weer wat PowerPowder op voorraad zien jullie me terug. 

Thanks voor het lezen… het is een beetje veel tekst geworden maar … ach ja 
Ik ga er nog even van genieten en …. En……

TWEAKERS OP NUMMER 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/6e.png

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/FullSizeRender.jpg

Tweakers.CLANS

Door World Citizen op woensdag 13 juli 2016 15:27 - Reacties (3)
Categorie: Tweakers| World, Views: 2.042
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Introfotoo.pnghttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Whohohoo.png


Hoe kan het nou dat Tweakers.net geen georganiseerde GameClans heeft. We hebben hier talent lopen waar je bang van wordt.. en de meest epic game clans…. maar, dan doen we er helemaal niks mee.

Dusssss laat ik een opzet maken voor een groot verzameltopic. Speel je een game, of start je een nieuwe game, kom dan hier even kijken of de beste Clan ter wereld al bestaat, en je gewoon lid kan worden.
Als dit een beetje aanslaat en we kunnen inderdaad eens beginnen met een overzicht.. Dan heb ik nog wat andere plannen.. en bouwen we er nog meer omheen! Ideeën voldoende, maar ik weet niet of jullie hier wel op zitten te wachten.

Als je zelf ideeën hebt, info mist.. of gewoon ff wilt zeuren over iets.. laat het me weten. Feedback en hulp is van harte welkom.
Ik hoop een beetje dat we vanuit dit topic wat meer organisatie kunnen krijgen in de GameClans… Laat dit het begin zijn waarop we functies gaan bouwen.. Maar een index is al het halve werk dacht ik zo…http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Aanmeldenbanner.png

AAN CLAN LEIDERS:
Aanmelden: Je kunt je Clan aanmelden door via onderstaande link het aanmeldformulier in te vullen. De data zal binnen enkele dagen verwerkt zijn. Niet alle info zal direct in dit topic verschijnen, maar ik wil
het wel alvast verzamelen zodat we later kunnen uitbreiden.

Als je een update wilt doen van je bestaande Clan gegevens dan kan dat ook via dit formulier.


Aanmeldeisen:
- Je leider dient een account op Tweakers.net te hebben
- Je dient een speciaal clan topic te hebben waarin je met je clan discussie kan voeren- Je moet minimaal 1 lid hebben
- Je naam en logo mogen geen commerciële sponsoring bevatten buiten de game zelf
- Je dient een geldig contact adres op te geven bij "Contact voor Tweakers.net organisatie*" (mag dus ook PM zijn)

- Alle gegevens worden na plaatsing in dit topic DIRECT van mijn website verwijderd.
- Je contact gegevens voor Leden en Organisatie word NIET gebruikt voor andere doeleinden dan dit topic. - Ik stuur je enkel een mail of PM als het om zaken gaat die betrekking hebben op dit topic.
- Je gegevens worden enkel binnen Tweakers.net gebruikt

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/aanmelden.pnghttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/hetdoel.png


Het doel is om een overzicht te krijgen van welke Tweakers GameClans er zijn zodat nieuwe leden makkelijk een clan kunnen vinden met de basis info en eisen. Tevens is het handig als reversed lookup, ik wil namelijk zelf enkel games spelen waar ook Tweakers clans van zijn (logisch)!

Wellicht kunnen we in de toekomst ook een beetje werven in dit topic. Het moet natuurlijk geen puur wevingstopic worden (Dus nee lieve leiders.. oproepen blijven in je eigen dedicated game topic), maar als leiders bv eens in de maand een berichtje plaatsen met de huidige status van hun Clan, en wat ze precies zoeken… dan kunnen we het wellicht wat gestroomlijnder maken.
Tevens moet Tweakers gewoon een begrip gaan worden in GamingLand. Stream, videos, clans, leaderboards. Tweakers moet er tussen staan!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Functies.png


- We bouwen een overzicht met Clans van de games die we hier spelen
- Alle clans staan hier met contactinfo/ website/ leiders en eventuele regels of eisen
- Werving vanuit lid. Toekomstig lid kan aangeven dat hij level-X is met X-troepen waarop een leider hem kan uitnodigen.
- Pronken met de resultaten!!! Is je clan Nr1 of heb je een epic battle gevoerd. Dan mogen we daar hier helemaal wild van worden en trots zijn!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/wezijnepic.png


Uiteraard word er flink gewonnen met onze clans... We zijn nou eenmaal Epic Tweakers.. dus dat is voordehand liggend. Trots mag je daar ook op zijn... dus meld het !!!! PM me je wereld heersend resultaat of post het in het topic en ik vermeld het hierrrrr....

Ook individueel resultaat VAN EEN CLAN LID mag best gepost worden. Immers is zijn backbone een Tweakers Clan geweest.. en zonder die clan had hij dat uiteraard, natuurlijk, never nooit niet gehaald.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Watermark-right.png

Warriors! Hammer it down!!!

Door World Citizen op maandag 20 juni 2016 15:44 - Reacties (2)
Categorieën: Boom Beach, Boom Beach Handleiding, Views: 1.651Andere Boom Beach Blogshttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors1.jpg

Mijn favoriete troep. Gespierde half naakte mannetjes met een hamer vol crystal.. Het klinkt wat vreemd maar dit zijn de echt krijgers van Boom Beach.
Warriors zijn als het waren een soort van “spionen” van het spel… Ze hebben een hele grote magische hamer die ontzettend veel kracht heeft. Met die hamer sla je alles zo naar de schroothoop.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/warriors-1.png


Zoals je ziet zijn Warriors heel sterk in slagkracht, hebben ze weinig health.. maar.. krijgen ze er ook bij elke slag die ze doen weer wat health bij. In praktijk komt het er op neer dat als je ze rond laat lopen zonder bescherming dat ze zo dood zijn… Daarentegen slaan ze eenmaal op locatie een HQ binnen no-time helemaal plat. Je moet ze dus heel tactisch inzetten.

Normaal gesproken laat je ze onder bescherming van rook naar een gebouw lopen (hoofdkwartier meestal), dit gebouw meppen ze dan plat en that’s it. :) super simpel zou je denken.

Maar dat valt tegen. De skill bij warriors is het lopen naar je object, afleiden van defense en goed gooien van rook en andere items. Dit gaat je veel frustratie opleveren maar je MOET het echt gaan leren. Warriors zijn zo ontzettend handig dat je het niet wilt missen.

Trainingstijden zijn ook erg kort. In 3 minuten heb je een warrior getrained.. dus als je een hele map leeg wilt spelen dan kan dat vaak het meest efficiënt met Warriors.

kijk vooral 2 a 3x de filmpjes hieronder en ga het dan gewoon proberen. Het gaat vanzelf opvallen wat een goede looproute is of door hoeveel mijnen je heen kunt lopen zonder dood te gaan. Het zijn allemaal hele kleine details.. maar is niet zo moeilijk. Wennen aan de snelheid is wel lastig.. maar als je dat eenmaal kunt is dat ook erg handig als je met langzame troepen speelt. Als je gewend bent aan Warriors snelheden dan kun je tijdens een Tank aanval op je gemakt koffie zetten of een douche nemen... Warriors zijn bloed snel.


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors2.jpg

PVP (echte player tegenstander)
Over het algemeen kun je elke PVP verslaan die geen schild om het HQ heeft staan. Er zijn gevallen waar de mijnen ongunstig liggen, of de setup van de map het moeilijk maken.. maar vooral als je boost gebruikt krijg je die toch allemaal plat. Als een PVP een shield heeft dan word het moeilijker, maar ook die zijn soms wel te doen.

Dr T (terror)
Dr Terror doe ik altijd met Warriors. Je hebt Tropical Dr Terror en Vulcano Dr Terror, en vooral Tropical kun je met leve20 Warriors altijd wel helemaal plat krijgen (7 stages)… Bij Vulcano kan het nog wel eens lastiger zijn in stage 6 en 7 , maar vaak is dan 1 standbeeld boosten al wel voldoende.

Gearheart
Bij Gearheart zie ik mijzelf en andere vaak ook 1x warriors gebruiken. Meestal doe je eerst 2 aanvallen met enkel GBE bommen en barrage.. om dan vervolgens nog een aanval te doen specifiek op een aantal rockets of shocklaunchers met Warriors. Daarna maak je hem dan vaak af met Zookah of Hookah. Warriors gebruik je hier dus om ergens iets plat te leggen en dus de map voor te bereiden op Hookah of Zookah.

Taskforce Missies
In missies doe je er enkel hele specifieke aanvallen mee. Vaak staan er ergens 2 rockets of 2 shocklaunchers gruwelijk in de weg, en die sla je dan neer met Warriors. Het voelt alsof je bijna niet hebt bijgedragen, maar dit soort aanvallen zijn cruciaal. Ook in Missies hebben we ze dus echt hard nodig.


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors3.jpg

Flamethrowers, machineguns en Shocklaunchers zijn gevaarlijk. Als je dus een aanval doet, zoek je eerst die dingen op. Afhankelijk van waar die staan plan je de aanval.

Flamerthrowers leggen 64 Warriors plat in luttele seconden als ze een beetje sterk zijn. Aangezien Warriors er health bij krijgen als ze ergens op slaan zijn Shocklaunchers ook funest. Een shocklauncer legt ineens een hele groep Warriors stil en die kunnen dus geen health erbij krijgen. Daarom is een Shockblaster weer minder erg. Die legt enkel 1 Warrior stil en de rest blijft doorhameren.

Bij PVP’s gebruik je jouw shock dus altijd op de schocklauncher of op flamethrowers.
Als je nog beginnend speler bent dan zijn kannonen en boomcanons gevaarlijk. Je hebt dan namelijk maar heel weinig Warriors en kanonnen schieten in 1x een Warriors dood Als je er dus maar weinig hebt dan is elke Warrior die je mist funest. Flamethrowers zijn niet sterk genoeg om een Warrior plat te krijgen op lage levels. Als je dus nog klein bent zul je op moeten letten voor kanonnen… als je groeit zal dit meer Flamethrowers en shocks gaan worden.

Handig zijn Medkits. Warriors genezen razendsnel onder een Medkit, en als er Flamethrowers of Machineguns op je warriors staan te schieten kan een Medkit daar makkelijk tegenop. Je geneest ze dus sneller als dat ze dood gaan. Tevens kun je bij PVP’s bv over mijnen heen lopen op weg naar het HQ en als je er eenmaal bent even een Medkit gooien. Zo hoef je dus niet alle mijnen met bommen of barrage kapot te schieten.


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors4.jpg

We hebben zelf wat filmpjes gemaakt. Enkele zijn wat ouder maar dat maakt niet heel veel uit. Uiteindelijk zijn de looproutes belangrijk.. en het inschatten van waar precies defense staat zoals Flamethrowers en ShockLaunchers
Let op het volgende
- Loop route
- Wegschieten van mijnen
- Plaatsing van Shocks


Meeerrrrrr Hout en Steen en IJzer!!!!

Door World Citizen op woensdag 15 juni 2016 13:37 - Reacties (6)
Categorieën: Boom Beach, Boom Beach Handleiding, Views: 3.405Andere Boom Beach Blogshttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Rrrweardandrpreward.jpg

We hebben het in een voorgaande blog al over de 2 manieren van spelen gehad. We kunnen in sessies spelen en dus een uur of 2/3 online blijven en alles leegvegen, of continu spelen en dus door de dag heen proberen resources binnen te halen. Meer info in de Blog “Ik ben beter dan Tweakers| World”

Bij deze 2 verschillende strategieën kun je ook een specifiek standbeeld plaatsen. Er zijn 2 standbeelden in het spel die nuttig zijn om extra resources binnen te halen. We hebben een groen standbeeld genaamd “Resource Production” en een paars standbeeld “Resource Reward”


Deze 2 standbeelden sluiten perfect aan bij een van de 2 speelstijlen. Ik zou ook haast durven zeggen dat je min of meer verplicht een van deze 2 neer moet zetten wil je lekker door het spel heen komen. Om dingen te upgraden moet je resources zoals hout,steen en ijzer hebben… en deze beelden helpen daar dus bij


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/sessie.jpg
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/paars.png
Resource Reward
Sessie speelstijl
Het Paarse Resource Reward (RR) standbeeld zorgt ervoor dat je extra resources als beloning krijgt bij het verslaan van een tegenstander. Als je in sessies speelt, doe je dit dus 2/3 uur aan een stuk en versla je in die tijd zo veel mogelijk tegenstanders. Van elke tegenstander krijg je resources…
Stel:
Je hebt een tegenstander en die geeft je
100 hout, 200 steen en 50 ijzer
Als je een RR standbeeld van 50% zou hebben… dan zou je dus ipv bovenstaande het volgende krijgen.
150 hout, 300 steen, 75 ijzer
Je haalt dus bij elke tegenstander die je verslaat 50% extra resources binnen. Stel nou je moet een hele dure upgrade bij elkaar sparen dan boost je dat standbeeld waardoor hij van 50% naar 100% gaat, en dan zou je dus krijgen:
200 hout, 400 steen en 100 ijzer.
Dit helpt echt enorm!!!! Ben je een sessie speler zet dan onmiddellijk dit standbeeld neer!!!
Upgrades lijken ineens super simpel en resources binnen halen is een eitje. Ik zou niet zonder kunnen en heb ze in al mijn accounts. Een must have dus.
Zo kun je dus je map vol laten stromen met tegenstanders en dan op een dag dat je Dr Terror op je map hebt je RR standbeeld boosten… alles leegspelen en dure upgrades aanzetten… Eitje!!!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/continu.jpg
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/groen.png
Production Reward
Continu speelstijl
Het Groene Production Reward (PR) standbeeld is bedoeld voor de continu spelers. Dti beeld verhoogd de productie van de fabrieken op je eiland. Je hebt een hout, steen en ijzer fabriek die resources voor je produceren, en die kun je dus versterken.
Stel je hout fabriek produceert 100 hout per uur.
Als je dan een PR standbeeld hebt van 50% dan produceert hij dus
150 hout per uur.
Als je dat standbeeld ook nog boost naar 100%, dan produceert hij dus
200 hout per uur.
Hierdoor verzamel je dus door de dag heen meer resources dan normaal. Aangezien je bij de Continu speelstijl flink je verdediging upgrade, is de kans dat ze het afpakken minder groot. Zo spaar je dus de hele dag resources, doe je ’s avonds nog een echte tegenstander en Dr Terror… en hoppa je kunt een upgrade aanzetten.
Let wel op dat je dan je Hout, steen en ijzer fabriek ook upgrade…


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Slotwoord.jpg

Beide standbeelden zorgen dus voor meer resources, maar afhankelijk van je speelstijl kies je dus voor een groene of voor een paarse. Als je het ons vraagt zeggen wij allemaal “ga in sessies spelen en voor een paarse RR” maar, die keus heb je natuurlijk zelf.
Er zijn ook groene standbeelden die bv enkel je hout of enkel je goud productie verhogen, maar daar zou ik niet aan beginnen. Je hebt meestal toch alle resources nodig.. dus een specifiek standbeeld is niet altijd helemaal nuttig.

Grtz
Tweakers| World
(aka Beach Breacher, Blue Beach, World Citizen)

www.taskforcetweakers.com

Nieuwe Taskforce! "Tweakers LITE"

Door World Citizen op zondag 5 juni 2016 13:40 - Reacties (2)
Categorieën: Boom Beach, Taskforce Tweakers, Views: 3.142Andere Boom Beach BlogsHoera Hoera.. Tijd voor en fles champagne tegen het Tweakers HQ... want... want.... :)

!!!!We hebben een nieuwe Taskforce erbij!!!!

Tweakers LITE is een feit!

Het loopt erg goed met de Taskforces en er komen stiekem veel nieuwe leden bij. We zien uit alle niveaus nieuwe leden komen, dus het leek mij geen slecht plan nog een extra Taskforce te openen voor de echte instapper. Sta je dus aan het begin van het spel en wil je ook in zo een Epic Tweakers Taskforce... Dan start dat voortaan bij LITE.

LITE heeft geen VP eis en is er hoofdzakelijk om door te stromen naar een van de hogere taskforces. Hier kun je gebruikt maken van de missie boot met resources, en bij 200 VP kun je richting een hogere Taskforce.

Tweakers 2 gaat daamee niet echt op de schop, maar we gaan wel net een tikje meer van je verwachten. Nog steeds word je niet gekicked als je eens een missie mist, maar we gaan je er wel op aanspreken. EN (heel belangrijk) als we vol zitten dan kicken we wel de minst actieve leden. Let daar dus op.

Join Join (*epic sound effects and light flashes)

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Tweakers.jpg

Hoofd Taskforce van Tweakers. Hierin spelen de hogere spelers die ook daadwerkelijk elke dag willen aanvallen en elke dag tijd voor BoomBeach maken. We spelen hier competatief en houden je prestatie in de gaten. Mis je te vaak missie of heb je geen boodschap aan feedback, dan is dit niet de Taskforce die je moet joinen.

Eisen
- 600 VP entry (of 400 als je uit Tweakers 2 komt)
- 25 Intel per week (stijgt regelmatig)
- Verplicht elke dag aanvallen
- Chatten over je aanval voor feedback
- Enthousiast zijn
- Mij uitlachen in de chat
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Tweakers-2.jpg

2e Taskforce voor de medium speler. We willen hier ook steeds een stapje hoger maar de druk is een stuk lager. Je moet wel elke dag willen aanvallen. Als het een keer niet gaat geef dat dan aan.. we zijn hier wat milder met kicken, maar als je niet WILT spelen.. dan houd het op. Als je eenmaal 400 vp hebt en ook laat zien dat je het leuk bent kun je vervroegd naar Tweakers, de hoofd Taskforce.

Eisen
- 200 VP
- 15 intel per week
- Actief meespelen en elke dag de missie halen
- Als we vol zitten (50 Leden) dan kicken we de minst actieve.
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Tweakers-LITE.jpg

Onze instap Taskforce.. Begin je net met het spel of wil je gewoon eens kijken hoe het is, join dan deze Taskforce. Hier wen je een beetje aan de taskforce en kun je wat groeien om door te gaan naar een hogere. De insteek is vooral Fun! We doen niet gek, en spelen om de boot met resources te krijgen.

Eisen
- 0 VP
- 7 intel per week
- Lol maken