Tweakers.CLANS

Door World Citizen op woensdag 13 juli 2016 15:27 - Reacties (3)
Categorie: Tweakers| World, Views: 2.042
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Introfotoo.pnghttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Whohohoo.png


Hoe kan het nou dat Tweakers.net geen georganiseerde GameClans heeft. We hebben hier talent lopen waar je bang van wordt.. en de meest epic game clans…. maar, dan doen we er helemaal niks mee.

Dusssss laat ik een opzet maken voor een groot verzameltopic. Speel je een game, of start je een nieuwe game, kom dan hier even kijken of de beste Clan ter wereld al bestaat, en je gewoon lid kan worden.
Als dit een beetje aanslaat en we kunnen inderdaad eens beginnen met een overzicht.. Dan heb ik nog wat andere plannen.. en bouwen we er nog meer omheen! Ideeën voldoende, maar ik weet niet of jullie hier wel op zitten te wachten.

Als je zelf ideeën hebt, info mist.. of gewoon ff wilt zeuren over iets.. laat het me weten. Feedback en hulp is van harte welkom.
Ik hoop een beetje dat we vanuit dit topic wat meer organisatie kunnen krijgen in de GameClans… Laat dit het begin zijn waarop we functies gaan bouwen.. Maar een index is al het halve werk dacht ik zo…http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Aanmeldenbanner.png

AAN CLAN LEIDERS:
Aanmelden: Je kunt je Clan aanmelden door via onderstaande link het aanmeldformulier in te vullen. De data zal binnen enkele dagen verwerkt zijn. Niet alle info zal direct in dit topic verschijnen, maar ik wil
het wel alvast verzamelen zodat we later kunnen uitbreiden.

Als je een update wilt doen van je bestaande Clan gegevens dan kan dat ook via dit formulier.


Aanmeldeisen:
- Je leider dient een account op Tweakers.net te hebben
- Je dient een speciaal clan topic te hebben waarin je met je clan discussie kan voeren- Je moet minimaal 1 lid hebben
- Je naam en logo mogen geen commerciële sponsoring bevatten buiten de game zelf
- Je dient een geldig contact adres op te geven bij "Contact voor Tweakers.net organisatie*" (mag dus ook PM zijn)

- Alle gegevens worden na plaatsing in dit topic DIRECT van mijn website verwijderd.
- Je contact gegevens voor Leden en Organisatie word NIET gebruikt voor andere doeleinden dan dit topic. - Ik stuur je enkel een mail of PM als het om zaken gaat die betrekking hebben op dit topic.
- Je gegevens worden enkel binnen Tweakers.net gebruikt

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/aanmelden.pnghttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/hetdoel.png


Het doel is om een overzicht te krijgen van welke Tweakers GameClans er zijn zodat nieuwe leden makkelijk een clan kunnen vinden met de basis info en eisen. Tevens is het handig als reversed lookup, ik wil namelijk zelf enkel games spelen waar ook Tweakers clans van zijn (logisch)!

Wellicht kunnen we in de toekomst ook een beetje werven in dit topic. Het moet natuurlijk geen puur wevingstopic worden (Dus nee lieve leiders.. oproepen blijven in je eigen dedicated game topic), maar als leiders bv eens in de maand een berichtje plaatsen met de huidige status van hun Clan, en wat ze precies zoeken… dan kunnen we het wellicht wat gestroomlijnder maken.
Tevens moet Tweakers gewoon een begrip gaan worden in GamingLand. Stream, videos, clans, leaderboards. Tweakers moet er tussen staan!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Functies.png


- We bouwen een overzicht met Clans van de games die we hier spelen
- Alle clans staan hier met contactinfo/ website/ leiders en eventuele regels of eisen
- Werving vanuit lid. Toekomstig lid kan aangeven dat hij level-X is met X-troepen waarop een leider hem kan uitnodigen.
- Pronken met de resultaten!!! Is je clan Nr1 of heb je een epic battle gevoerd. Dan mogen we daar hier helemaal wild van worden en trots zijn!


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/wezijnepic.png


Uiteraard word er flink gewonnen met onze clans... We zijn nou eenmaal Epic Tweakers.. dus dat is voordehand liggend. Trots mag je daar ook op zijn... dus meld het !!!! PM me je wereld heersend resultaat of post het in het topic en ik vermeld het hierrrrr....

Ook individueel resultaat VAN EEN CLAN LID mag best gepost worden. Immers is zijn backbone een Tweakers Clan geweest.. en zonder die clan had hij dat uiteraard, natuurlijk, never nooit niet gehaald.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Watermark-right.png

Volgende: Tweakers 1e van Nederland! 10-'16 Tweakers 1e van Nederland!
Volgende: Warriors! Hammer it down!!! 06-'16 Warriors! Hammer it down!!!

Reacties


Door Tweakers user stftweaker, donderdag 14 juli 2016 15:59

Ik ben zelf bezig met een groep op te zetten voor gamende vaders( vaders die af en toe lekker relaxed willen gamen zonder dat er een 12 jarige doorheen loopt te tetteren en die alleen maar kan schelden en eigenlijk je playtime verziekt) Maar goed plan :)

Door Tweakers user juggle, vrijdag 15 juli 2016 12:00

Hoi
stftweaker schreef op donderdag 14 juli 2016 @ 15:59:
Ik ben zelf bezig met een groep op te zetten voor gamende vaders( vaders die af en toe lekker relaxed willen gamen zonder dat er een 12 jarige doorheen loopt te tetteren en die alleen maar kan schelden en eigenlijk je playtime verziekt) Maar goed plan :)
Als gamende vader met zelf 2 kleintjes die graag een spelletje speelt 's avonds vind ik dit een heel cool initiatief. Waar kan ik mij aanmelden??

Door Tweakers user World Citizen, vrijdag 15 juli 2016 12:16

stftweaker schreef op donderdag 14 juli 2016 @ 15:59:
Ik ben zelf bezig met een groep op te zetten voor gamende vaders( vaders die af en toe lekker relaxed willen gamen zonder dat er een 12 jarige doorheen loopt te tetteren en die alleen maar kan schelden en eigenlijk je playtime verziekt) Maar goed plan :)
Dat klinkt goed! :) Meld je dan straks ook aan als je wilt. Elke groep/clan/club kan meedoen. Het is wel handig als je dan een chat topic opent het Tweakers forum. Maar daar wil ik je best mee helpen !

[Reactie gewijzigd op vrijdag 15 juli 2016 12:17]


Reageren is niet meer mogelijk