Warriors! Hammer it down!!!

Door World Citizen op maandag 20 juni 2016 15:44 - Reacties (2)
Categorieën: Boom Beach, Boom Beach Handleiding, Views: 1.651Andere Boom Beach Blogshttp://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors1.jpg

Mijn favoriete troep. Gespierde half naakte mannetjes met een hamer vol crystal.. Het klinkt wat vreemd maar dit zijn de echt krijgers van Boom Beach.
Warriors zijn als het waren een soort van “spionen” van het spel… Ze hebben een hele grote magische hamer die ontzettend veel kracht heeft. Met die hamer sla je alles zo naar de schroothoop.

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/warriors-1.png


Zoals je ziet zijn Warriors heel sterk in slagkracht, hebben ze weinig health.. maar.. krijgen ze er ook bij elke slag die ze doen weer wat health bij. In praktijk komt het er op neer dat als je ze rond laat lopen zonder bescherming dat ze zo dood zijn… Daarentegen slaan ze eenmaal op locatie een HQ binnen no-time helemaal plat. Je moet ze dus heel tactisch inzetten.

Normaal gesproken laat je ze onder bescherming van rook naar een gebouw lopen (hoofdkwartier meestal), dit gebouw meppen ze dan plat en that’s it. :) super simpel zou je denken.

Maar dat valt tegen. De skill bij warriors is het lopen naar je object, afleiden van defense en goed gooien van rook en andere items. Dit gaat je veel frustratie opleveren maar je MOET het echt gaan leren. Warriors zijn zo ontzettend handig dat je het niet wilt missen.

Trainingstijden zijn ook erg kort. In 3 minuten heb je een warrior getrained.. dus als je een hele map leeg wilt spelen dan kan dat vaak het meest efficiënt met Warriors.

kijk vooral 2 a 3x de filmpjes hieronder en ga het dan gewoon proberen. Het gaat vanzelf opvallen wat een goede looproute is of door hoeveel mijnen je heen kunt lopen zonder dood te gaan. Het zijn allemaal hele kleine details.. maar is niet zo moeilijk. Wennen aan de snelheid is wel lastig.. maar als je dat eenmaal kunt is dat ook erg handig als je met langzame troepen speelt. Als je gewend bent aan Warriors snelheden dan kun je tijdens een Tank aanval op je gemakt koffie zetten of een douche nemen... Warriors zijn bloed snel.


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors2.jpg

PVP (echte player tegenstander)
Over het algemeen kun je elke PVP verslaan die geen schild om het HQ heeft staan. Er zijn gevallen waar de mijnen ongunstig liggen, of de setup van de map het moeilijk maken.. maar vooral als je boost gebruikt krijg je die toch allemaal plat. Als een PVP een shield heeft dan word het moeilijker, maar ook die zijn soms wel te doen.

Dr T (terror)
Dr Terror doe ik altijd met Warriors. Je hebt Tropical Dr Terror en Vulcano Dr Terror, en vooral Tropical kun je met leve20 Warriors altijd wel helemaal plat krijgen (7 stages)… Bij Vulcano kan het nog wel eens lastiger zijn in stage 6 en 7 , maar vaak is dan 1 standbeeld boosten al wel voldoende.

Gearheart
Bij Gearheart zie ik mijzelf en andere vaak ook 1x warriors gebruiken. Meestal doe je eerst 2 aanvallen met enkel GBE bommen en barrage.. om dan vervolgens nog een aanval te doen specifiek op een aantal rockets of shocklaunchers met Warriors. Daarna maak je hem dan vaak af met Zookah of Hookah. Warriors gebruik je hier dus om ergens iets plat te leggen en dus de map voor te bereiden op Hookah of Zookah.

Taskforce Missies
In missies doe je er enkel hele specifieke aanvallen mee. Vaak staan er ergens 2 rockets of 2 shocklaunchers gruwelijk in de weg, en die sla je dan neer met Warriors. Het voelt alsof je bijna niet hebt bijgedragen, maar dit soort aanvallen zijn cruciaal. Ook in Missies hebben we ze dus echt hard nodig.


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors3.jpg

Flamethrowers, machineguns en Shocklaunchers zijn gevaarlijk. Als je dus een aanval doet, zoek je eerst die dingen op. Afhankelijk van waar die staan plan je de aanval.

Flamerthrowers leggen 64 Warriors plat in luttele seconden als ze een beetje sterk zijn. Aangezien Warriors er health bij krijgen als ze ergens op slaan zijn Shocklaunchers ook funest. Een shocklauncer legt ineens een hele groep Warriors stil en die kunnen dus geen health erbij krijgen. Daarom is een Shockblaster weer minder erg. Die legt enkel 1 Warrior stil en de rest blijft doorhameren.

Bij PVP’s gebruik je jouw shock dus altijd op de schocklauncher of op flamethrowers.
Als je nog beginnend speler bent dan zijn kannonen en boomcanons gevaarlijk. Je hebt dan namelijk maar heel weinig Warriors en kanonnen schieten in 1x een Warriors dood Als je er dus maar weinig hebt dan is elke Warrior die je mist funest. Flamethrowers zijn niet sterk genoeg om een Warrior plat te krijgen op lage levels. Als je dus nog klein bent zul je op moeten letten voor kanonnen… als je groeit zal dit meer Flamethrowers en shocks gaan worden.

Handig zijn Medkits. Warriors genezen razendsnel onder een Medkit, en als er Flamethrowers of Machineguns op je warriors staan te schieten kan een Medkit daar makkelijk tegenop. Je geneest ze dus sneller als dat ze dood gaan. Tevens kun je bij PVP’s bv over mijnen heen lopen op weg naar het HQ en als je er eenmaal bent even een Medkit gooien. Zo hoef je dus niet alle mijnen met bommen of barrage kapot te schieten.


http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Warriors4.jpg

We hebben zelf wat filmpjes gemaakt. Enkele zijn wat ouder maar dat maakt niet heel veel uit. Uiteindelijk zijn de looproutes belangrijk.. en het inschatten van waar precies defense staat zoals Flamethrowers en ShockLaunchers
Let op het volgende
- Loop route
- Wegschieten van mijnen
- Plaatsing van Shocks


Volgende: Tweakers.CLANS 07-'16 Tweakers.CLANS
Volgende: Meeerrrrrr Hout en Steen en IJzer!!!! 06-'16 Meeerrrrrr Hout en Steen en IJzer!!!!

Reacties


Door jj, dinsdag 21 juni 2016 20:45

clickbait.. :P ik dacht gaat over basketbal

Door Tweakers user World Citizen, dinsdag 21 juni 2016 22:43

jj schreef op dinsdag 21 juni 2016 @ 20:45:
clickbait.. :P ik dacht gaat over basketbal
Awwww mijn welgemeende excuses :)

Overigens. by the way... Toevallig... Nu ik je spreek..
Heb je wel eens van Boom Beach gehoord? Is een vet spel man!!! ;)

Reageren is niet meer mogelijk