Nieuwe Taskforce! "Tweakers LITE"

Door World Citizen op zondag 5 juni 2016 13:40 - Reacties (2)
Categorieën: Boom Beach, Taskforce Tweakers, Views: 3.142Andere Boom Beach BlogsHoera Hoera.. Tijd voor en fles champagne tegen het Tweakers HQ... want... want.... :)

!!!!We hebben een nieuwe Taskforce erbij!!!!

Tweakers LITE is een feit!

Het loopt erg goed met de Taskforces en er komen stiekem veel nieuwe leden bij. We zien uit alle niveaus nieuwe leden komen, dus het leek mij geen slecht plan nog een extra Taskforce te openen voor de echte instapper. Sta je dus aan het begin van het spel en wil je ook in zo een Epic Tweakers Taskforce... Dan start dat voortaan bij LITE.

LITE heeft geen VP eis en is er hoofdzakelijk om door te stromen naar een van de hogere taskforces. Hier kun je gebruikt maken van de missie boot met resources, en bij 200 VP kun je richting een hogere Taskforce.

Tweakers 2 gaat daamee niet echt op de schop, maar we gaan wel net een tikje meer van je verwachten. Nog steeds word je niet gekicked als je eens een missie mist, maar we gaan je er wel op aanspreken. EN (heel belangrijk) als we vol zitten dan kicken we wel de minst actieve leden. Let daar dus op.

Join Join (*epic sound effects and light flashes)

http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Tweakers.jpg

Hoofd Taskforce van Tweakers. Hierin spelen de hogere spelers die ook daadwerkelijk elke dag willen aanvallen en elke dag tijd voor BoomBeach maken. We spelen hier competatief en houden je prestatie in de gaten. Mis je te vaak missie of heb je geen boodschap aan feedback, dan is dit niet de Taskforce die je moet joinen.

Eisen
- 600 VP entry (of 400 als je uit Tweakers 2 komt)
- 25 Intel per week (stijgt regelmatig)
- Verplicht elke dag aanvallen
- Chatten over je aanval voor feedback
- Enthousiast zijn
- Mij uitlachen in de chat
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Tweakers-2.jpg

2e Taskforce voor de medium speler. We willen hier ook steeds een stapje hoger maar de druk is een stuk lager. Je moet wel elke dag willen aanvallen. Als het een keer niet gaat geef dat dan aan.. we zijn hier wat milder met kicken, maar als je niet WILT spelen.. dan houd het op. Als je eenmaal 400 vp hebt en ook laat zien dat je het leuk bent kun je vervroegd naar Tweakers, de hoofd Taskforce.

Eisen
- 200 VP
- 15 intel per week
- Actief meespelen en elke dag de missie halen
- Als we vol zitten (50 Leden) dan kicken we de minst actieve.
http://taskforcetweakers.com/wp-content/uploads/Tweakers-LITE.jpg

Onze instap Taskforce.. Begin je net met het spel of wil je gewoon eens kijken hoe het is, join dan deze Taskforce. Hier wen je een beetje aan de taskforce en kun je wat groeien om door te gaan naar een hogere. De insteek is vooral Fun! We doen niet gek, en spelen om de boot met resources te krijgen.

Eisen
- 0 VP
- 7 intel per week
- Lol maken

Volgende: Meeerrrrrr Hout en Steen en IJzer!!!! 06-'16 Meeerrrrrr Hout en Steen en IJzer!!!!
Volgende: Core Game Strategy , 3 Tips! 06-'16 Core Game Strategy , 3 Tips!

ReactiesDoor Tweakers user World Citizen, zondag 5 juni 2016 17:19

Yeah ik zag hem. Ik moet voorlopig even met 2 accounts ruilen op 1 gsm. Ik ben dus niet altijd online. Extra mobiel is onderweg!!!

Reageren is niet meer mogelijk