Taskforce Tweakers - Overview

Door World Citizen op dinsdag 19 april 2016 13:11 - Reacties (10)
Categorieën: Boom Beach, Taskforce Tweakers, Views: 3.508Andere Boom Beach Blogs


Boom Beach Tweakers – To the Top!

Hoi en welkom in mijn allereerste blog ooit!
Aangezien we met onze Boom Beach Tweakers Groep wat dingen beginnen te bereiken, leek het me leuk om hier een stukje over te schrijven.

Ik ben World Citizen, 32 jaar aan het bederven en groots Tweakers fan. Een kleine 2 jaar geleden ging ik eens op zoek naar een spelletje voor onderweg, en na wat rotzooien kwam ik Boom Beach tegen. Na installatie en een uurtje spelen kwam ik er al snel achter dat dit precies is waar ik heel enthousiast van kan worden.

Boom Beach is een strategie spel waarin je een soort land verovertje speelt. Je hebt zelf een eiland, en een grote kaart met andere spelers. Deze dien je te verslaan waardoor je resources binnen krijgt om weer te upgraden..

Al snel sloeg de verslaving in en werd ik erg fanatiek. Elke avond ging er snel een uurtje of 2 inzitten, en gedurende het spel werd dit al snel 3 uur of meer. Al snel had ik het idee dat dit wel eens het spelletje kon zijn wat ik weer serieus ga spelen. Ik heb dit ooit met CounterStrike gedaan, maar rond mijn 17e gestopt. BB voelde echt aan alsof het mijn ding is en ik er echt weer iets in kon bereiken.

Toen kwam 23-10-2014. De dag waarop SuperCell (de makers van deze game) een update uitbrachten met “Taskforces”. Taskforces zijn clans. Je moet als groep zijnde een grote basis verslaan om zo te strijden voor de ranglijsten.

Ik had altijd al een Clan willen leiden op een wat serieuzer manier. Clans leiden kan best een serieuze aangelegenheid zijn, en als je competitief wilt spelen dan is het een flinke opdracht iedereen op 1 lijn te krijgen. Ik had al wel eens stukjes gelezen over WoW clanleiders.. en dat sprak me enorm aan.

Dus op 23-10-2014 hebben we “Taskforce Tweakers” in het leven geroepen. Al snel volgde de eerste leden en binnen 4 weken hadden we een echte groep. We zaten allemaal op 1 lijn, en middels ons topic in GoT konden we regels afspreken en ideeën delen.

Al snel bleek ook dat we het helemaal niet zo slecht doen… We zijn begonnen met de eis dat je van Tweakers.net af moet komen, en dat je Nederlands moet spreken.. Hierdoor is het lastig leden werven, maar Tweakers zijn de beste.. dus we hadden ook de beste leden ;)

We zagen dat we bij de beste 5 TF’s van Nederland hoorden… en dat we wereldwijd ook best mee doen. We wilden niet te gekke eisen stellen aan onze leden, dus andere TF’s die dat wel doen kunnen we niet bijhouden. Maar middels erg fanatieke leden concurreren we dus wel met dat soort TF’s. Dit maakt ons erg trots, en je ziet ook dat dit wellicht een betere motivatie is dan harde eisen….

Na verloop van tijd kwam dan dus ook Tweakers2.. Een taskforce voor de jonge leden of leden die even geen zin hadden elke dag tijd kwijt te zijn. Je kunt daar dus even pauze nemen of heel veel leren en doorgroeien naar Tweakers1. Ook die TF zat binnen no-time vol en vecht dagelijks een missie.

Na een dik jaar spelen en Tweakers leiden hebben we toen een klein uitstapje gemaakt en Tweakers HC opgericht. Deze THC groep bestond uit 5 werkelijke idioten die er echt veel te veel tijd aan besteden. Resultaat was dan wel 27ste van de wereld. Helaas bestond de top uit veel TF’s die met cheats werken of op andere manier een oneerlijke concurrentie vormen. We hebben toen na een paar maanden besloten dat 27ste prima was, en hebben de draad weer opgepakt in Tweakers1.

Tweakers 1 is nu nog steeds lekker aan het stijgen. Aangezien we dus niet te gekke eisen willen stellen, en enkel Nederlandse leden willen… kunnen we niet zomaar even naar de top van de wereld. Dit is een erg lang proces met inruilen van leden en werven van jong talent. Slot en ik zijn hier veel mee bezit, en we zijn dan ook altijd op zoek naar verse aanwas en kijken kritisch naar ons eigen leden bestand.

Toch stijgen we elke maand nog wel een niveau. Momenteel zitten we weer op zo een kantelpunt en kunnen we een missie hoger gaan spelen. Met de eisen die we hebben toont dit aan dat de Tweakers groep een echt fanatieke groep is. We hebben helemaal geen rare eisen nodig om onze leden onder druk te laten presteren… We hebben een groep die dat gewoon wil. Daar mag iedereen dan ook echt trots op zijn.

Momenteel is het ook nog zo dat de heer Slot en ik de Nederlandse ranglijst ingaan. Na hard werken hebben we beide een plekje in de Top50 te pakken, en pronkt de "Tweakers| Slot" en "Tweakers| World" naam vol glorie op iedereen zijn mobiel. We hebben nu dus ook de Clantag Tweakers| om ons en onze roots herkenbaar te maken voor heel Nederland.

Het zal nog een maandje duren ivm strategische keuzes, maar er gaat een dag komen dat we met zijn tweeën helemaal bovenaan staan, en iedereen kan zien dat Tweakers.net de beste is.
Geef ons nog even de tijd 

In de volgende delen zal ik iets dieper in gaan op Persoonlijk strategie en onze groeps strategie. We overdenken dit allemaal 1000de keren, en dit gaat tot in de extreme details. Ik zal een stuk wijden aan mijn tocht richting Global50 en ik zal een stuk wijden aan het verloop van onze Taskforces.
Mocht je in de tussentijd meer info willen dan kan dat via:

Forum: [iOS/Android] Boom Beach - Taskforce: Tweakers
Website: www.TaskforceTweakers.com

Bij deze dan ook erg bedankt voor het lid worden en lezen van deze blog. Ik hoop dat iemand het leuk vind om te lezen, en geïnspireerd raakt om ons te helpen.

Tot de volgende!

World Citizen
Tweakers| World
www.taskforcetweakers.com

http://static.tweakers.net/ext/f/9DYk053NAfzTa4sHcHBl0mVb/full.jpg

http://static.tweakers.net/ext/f/xwxrNl2FTQ18E8TE9kI08ONG/full.jpg

Volgende: Tweakers| World 04-'16 Tweakers| World

Reacties


Door Tweakers user pven, dinsdag 19 april 2016 13:46

Leuke blog! _O_

Het leest bijna als een documentaire: 'the road to the BB-top' :)

Door Tweakers user World Citizen, dinsdag 19 april 2016 14:23

pven schreef op dinsdag 19 april 2016 @ 13:46:
Leuke blog! _O_

Het leest bijna als een documentaire: 'the road to the BB-top' :)
Hoii Tweakers| Pven :)

Thanks, en dat moet het inderdaad ook een beetje worden. Een log van de route omhoog en zo ook van de Taskforce...

[Reactie gewijzigd op dinsdag 19 april 2016 14:23]


Door Tweakers user EnerQi, dinsdag 19 april 2016 16:25

Waar haal je je tijd vandaan? ;)


Door Tweakers user TIGER79, woensdag 20 april 2016 08:24

en gedurende het spel werd dit al snel 3 uur of meer. Al snel had ik het idee dat dit wel eens het spelletje kon zijn wat ik weer serieus ga spelen.
Wake-up call : als je een spel drie uur per dag speelt ben je allang de grens van serieus spelen voorbij... Als iemand tegen je zegt dat die 3 uur per dag aan het fitnessen is denk je ook wel dat die het serieus doet, of 2 films elke avond kijken ;)

Door Tweakers user World Citizen, woensdag 20 april 2016 12:07

TIGER79 schreef op woensdag 20 april 2016 @ 08:24:
[...]

Wake-up call : als je een spel drie uur per dag speelt ben je allang de grens van serieus spelen voorbij... Als iemand tegen je zegt dat die 3 uur per dag aan het fitnessen is denk je ook wel dat die het serieus doet, of 2 films elke avond kijken ;)
:) Uhh... ja... Maar ik leer er ook echt een hoop van. Dus ergens kan ik het voor mijzelf nog verantwoorden. Zolang ik er nog genoeg dingen naast doe vind ik het prima.. Als ik echt bepaalde dingen niet meer doe, of rekening ga houden met mijn BB schema, dan fluit ik mijzelf meestal terug. Uitzonderingen daar gelaten, maar het moet niet te gek worden.

Gelukkig heb ik nog talloze andere hobby's.. dus ik kan soms ook gewoon niet meer tijd in BB steken.

Door Tweakers user De Ingenieur, woensdag 20 april 2016 14:56

Hey World,

Goed verhaal! Het blog is ook al 1300 keer bekeken, dus met die promotie zit het ook wel goed!

Tweakers| Flatu (Tweakers 1)
De Ingenieur (Tweakers 2)

Door Tweakers user World Citizen, woensdag 20 april 2016 22:12

Yeah FLATU!!!!!

*voor de lezers :), Flatulenski (de ingenieur) is bv zo een lid die van Tweakers een goede TF heeft gemaakt. Al sinds het begin lid, helemaal doorgegroeid samen met ons en geeft altijd een mening en hulp.

Thanks Flat!

[Reactie gewijzigd op woensdag 20 april 2016 22:13]


Door Tweakers user Nopheros, donderdag 21 april 2016 09:21

Hmm hou wel van dit soort spelletjes, zelf ook veel gedaan. Jammer dat deze niet op Windows draait. Zet 's avonds toch liever de pc aan dan dat ik een paar uur op zo'n klein schermpje zit te kijken..

Door Tweakers user World Citizen, donderdag 21 april 2016 12:21

Nopheros schreef op donderdag 21 april 2016 @ 09:21:
Hmm hou wel van dit soort spelletjes, zelf ook veel gedaan. Jammer dat deze niet op Windows draait. Zet 's avonds toch liever de pc aan dan dat ik een paar uur op zo'n klein schermpje zit te kijken..
Het zou wel kunnen op een PC met Bluestacks.. maar mij gaat dat niet goed af. je moet heel snel kunnen drukken op verschillende plekken. Met een muis is dat niet te doen. Ik zou dit echt niet kunnen zonder touchscreen en 2 duimen.

Ik kan het zelfs niet op een iPad omdat ik dan te veel afstand moet overbruggen. Ik moet zelf echt een mobieltje hebben.

Reageren is niet meer mogelijk